Hjernerystelsesfyssen

Hjernerystelsesfyssen

Rådgivning pr. telefon og online

Hjernerystelsesfyssen

Hjernerystelsesfyssen

Rådgivning pr. telefon og online

OM MIG

Morten Carl

Jeg er uddannet fysioterapeut og har altid arbejdet med idrætsskader. Jeg er tidligere fysioterapeut i F.C. København, Lyngby Boldklub og Brøndby IF. Derudover har jeg erfaring fra ungdomslandsholdene i basketball og flere elitehåndboldklubber.

Gennem mit virke i idrættens verden har jeg genoptrænet mange med symptomer efter hjernerystelse, og det har med tiden givet mig en særlig passion for det felt og en stor erfaring. For at dygtiggøre mig yderligere har jeg deltaget i adskillige symposier, kongresser, webinars, kurser om emnet m.m.

For nogle år siden fik jeg en hjernerystelse selv, som vendte mit liv på hovedet. Det tog mig lang tid at komme ud på den anden side, men forløbet har været meget lærerigt. I mit eget forløb savnede jeg værktøjer og vejledning til, hvad jeg selv kunne gøre for at få det bedre. Jeg har derfor etableret ”Hjernerystelsesfyssen”, for jeg ønsker at være den person, jeg selv manglede i mit forløb. Med et evidensbaseret afsæt rådgiver jeg telefonisk og online hjernerystede over hele landet til at få det bedre og nå deres mål.

Jeg er meget aktiv i det danske hjernerystelsesmiljø og holder foredrag, workshops osv. Gennem mit virke ønsker jeg at kunne sætte mere fokus på hjernerystelse og gøre en usynlig lidelse mere synlig for den brede befolkning.